DINARESGURUS.BLOGSPOT.COM_________

Monday, May 2, 2016

WINGIT CC NOTES, 2 MAY

WINGIT

WINGITCALL NOTES W/ GERRY MAGUIRE ~ MAY 2nd, 2016

GUEST:  IKO WARD, ART, JOHN AND  YOSEF

TRANSCRIPTIONS: MALLY AND LIFE IS ART
 
GERRY. SITED THE DISCLAIMER
 
ART:  DON'T HAVE A LOT,EXCEPT WE ALL THOUGHT THAT WE'D GET THOSE NUMBERS Y'DAY, BUT HERE WE HAVING ANOTHER CALL, AND NO ONE I KNOWS, KNOWS WHY WE DON'T HAVE THOSE 800#'s. KIND OF PERPLEXING AS TO WHY NOT. THERE REALLY IS NO MORE RUMORTEL, IRAQ ANNOUNCES ALL THEY NEED..JUST WAITING FOR THESE NUMBERS.
 
GERRY.: SINCE THEY STORMED THE GREEN ZONE, WHAT HAS TRANSPIRED?


ART:   CAUSED A BUNCH OF PROBLEMS FOR ABADI, SOME SAYING A HUNT ON FOR MALIKI, DON'T REALLY KNOW.

UNDERSTAND THAT JACK LEW DID ANNOUNCE THE RV OVER THERE, BIDEN BACK W/ SOME SIGNED PAPERS, NOT SURE EXACTLY WHAT. NOTHING IN THE GREEN ZONE HAS ANYTHING TO DO WITH WHAT WE'RE LOOKING FOR.
 
EVERYONE GETS ON THESE CALLS FOR SOME GREAT NEWS...SOMETHING MAY STILL MAY HAPPEN TODAY. LIGHT ON THE NEWS TODAY. WON'T MAKE ANYTHING UP, DOES NO GOOD.
 
PLEASE READ THIS AS IT RELATES THE CURRENCY:
 
2 COR. 6:14 DO NOT BE UNEQUALLY YOKED WITH UNBELIEVERS, FOR WHAT PARTNERSHIP HAS RIGHTEOUSNESS WITH LAWLESSNESS, OR WHAT FELLOWSHIP HAS LIGHT WITH DARKNESS.
 
THE US REPUBLIC IS 100% GOLD BACKED.
 
1. Are we still exchanging as internet group first and then exchanging the public?
 
FAR AS I KNOW.
 
2. If I go over the 14K gift limits will I be taxed as well as the recipient. For example gift 1 million dollars what are the tax implications?

ANSWER: IF YOU GO OVER THE 14K, THEY WILL HAVE TO PAY THE TAXES. IF YOU GIFT 1 MILLION, YOU ARE USING UP YOUR LIFETIME GIFTING ALLOWANCE. THE 14K DOES NOT COUNT IN THE L MILLION. 5.4MILLION OF LIFETIME GIFTING. 2016 LIMIT IS $5,450,000

3. Questions about WF trusts: is it revocable or irrevocable?; is term fixed or set by structured payout term?; and are they the trustee and us the beneficiary?

ANSWER:  WF TRUST, NO ONE KNOWS JUST YET. THEY ARE KEEPING EVERYTHING ABOUT THE SKELETON TRUST CLOSE TO THE VEST. STILL NOT SURE ON THE TRUSTEE SITUATION.

I have gift letters for my 3 adult children (25-35 yrs old) would it be better to exchange their currency myself into a trust and let them take a salary than have them exchange themselves? They have not followed as closely as I have. I gifted them each 2 zim plus dinars. So it will be a substantial exchange for them.

ANSWER:  IF THEY DON'T HAVE A TRUST, I WOULD THINK EXCHANGE IT YOURSELF, THEM NAME THEM A BENFICIARY, THEN SET THEM UP A TRUST, AND ENDOW THEM A TRUST.

4. Dear Gerry, i just received a email from a trusted friend that stated that the exchange will be Fiat to Fiat.

ANSWER:  WE'VE HEARD THIS, YES. SO FAR, YES. NOT A PROBLEM BECAUSE WHATEVER YOU HAVE IN THE BANK WHEN IT GOES GOLD BACKED WILL BE ONE TO ONE.

If the currency in house is already Gold backed - then what?

ANSWER:  WELL, I'M NOT SURE ...

5. Gerry do you believe that the dominos must fall, that being other nations to fiscally callapse, to create a no other choice scenario for the RV to rescue the global economy

ANSWER:  IT SEEMS LIKE THAT, BUT I WOULD SAY NO. I'M NOT SURE. WE HEAR ABOUT EVERYTHING, READ EVERYTHING, IF THEY WOULD JUST GIVE ME A LITTLER HIGHER PAYGRADE, I MIGHT KNOW, QUESTIONS I JUST CAN'T ANSWER.

6. Gerry, did anybody verify that exchanges have or are taking place in Europe? Or was that chew tobacco, BULLSPIT??

ANSWER:  I DID TALK W/ A FEW PEOPLE WHO SAID THEY HAVE FAMILY THAT DID EXCHANGE. SO THIS IS A YES, AND NO. HAVE I SEEN THE RECEIPTS, NO.

7. The IMF gave Iraq a June deadline to take care of their business.

Do you recall if it was a "by June 1st" date or the latter part of June?

ANSWER:  I HAVEN'T SEEN ANYTHING IN INK PRINT. WHEN WE HEARD THEY HAD TO HAVE A TRADABLE BY JUNE 1ST, THEN MOVED IT TO JUNE 30, HAVEN'T SEEN ANYTHING ON THAT. COULD IT BE A PART OF THAT, THAT'S A POSSIBILITY, BUT I'M LOOKING BEFORE THAT.

8. Do you think we will have a choice of getting debit cards instead of credit cards? Will the percentage we get up front be protected by the skeleton trust ?

ANSWER:  WHEN WE'RE THIS HIGH UP IN THE NOSEBLEED, WHY GET A DEBIT CARD, JUST GET A CREDIT CARD. WITH THIS, YOU CAN DISPUTE IT

9. What is an S. Corp and how does it operate?

ANSWER:  DON'T KNOW, HAVE NEVER HAD ONE.
YOU START OFF WITH THE C-CORP, WHICH IS A FULL CORP. THE S-CORP IS A STEP DOWN. S-CORP IS EASIER TO ADMINISTRATE. S-CORP IS BASICALLY A SMALL GUYS C-CORP. AN S CORP, IS START OFF WITH A C CORP, THAT'S A FULL CORP, THEN STEP DOWN TO AN S CORP ~~ EASIER TO HANDLE THE ADMINSTRATIVE. FROM THERE, DOWN INTO LLC'S. THE LIABILITIES CHANGE AS YOU STEP DOWN.

10. This question is for Iko: Are you still leaving for Australia to deliver the boat?

ANSWER:   NO, I LOST MY BERTH THURSDAY AFTERNOON.

11. Looking for evidence. Several sources say exchange centers are ready. Has anyone actually have concrete proof of it ie IKO, ART, or Gerry. We here banks have been ready, trained and manned for 3 years, huge expense for no results. Some credible first hand info appreciated.

ANSWER: FOR MY PART, I HAVE NONE OF THAT, NOPE I CANNOT ADD ANY CREADENCE TO THIS.

ANSWER:   IKO, WE HAVE ONE PERSON WHO IS WORKING IN THE BANKS REGARDING THE EXCHANGE CENTERS. WHEN THEY'VE BEEN ABLE TO SEE THE RATES ON SCREENS, BUT CANNOT TALK ABOUT THEM, OTHERWISE WILL GET FIRED. SOME IS TRUE, SOME IS NOT. I DON'T KNOW ANYONE WHO'S GOTTEN ACTUAL CASH, BUT SKR, UNCOLLATERALIED LOANS BASED ON THE EXPECTED REVALUE OF THE CURRENCY.

12. I don't really have any problem with the structured payouts because I think that you all have already explained this topic pretty well. However, I am a bit confused as to why DizzyBear keeps saying that we will receive close to a 1 to 1 parity on when we exchange and that there will be no structured payouts. He says that the high rates (except on the Zim) will not be available as those rates were only if we exchanged into fiat.

Yet Yosef has repeatedly said that even though we will be exchanging and our money will be deposited in a special account designated as "gold backed" and that the high rates are available for those who show good cause to need to be able to access such funds in order to do large projects. Can someone please explain the reason for this very different understanding of what will should expect as far as the exchange rates (1 to 1 or possibility of nosebleed rates).

ANSWER:   IKO FIRST OF ALL DIZZYBEAR MADE HIMSELF AVAILABLE ON NANCY'S CALL, THE IMPORTANT THNG TO REMEMBER IS THAT BOTH CAMPS ARE VALID.

THINGS COULD CHANGE THIS AFTERNON, WE NEED TO BE PREPARED FOR EITHER CHOICE. OR BE PREPARED FOR A HYBRID CHOICE. OR, THEY'LL GIVE OUT THE 800 AND THERE WILL BE A FLURY, IN THE CHATROOMS, BLOGS.

MOSTLY, YOU NEED TO BE LISTENING TO THE INFORMATION AS TO THE DIFFERENT THINGS YOU CAN EXPLAIN. GO ONTO NANCY'S CALL, ASK YOUR QUESTIONS TO DIZZYBEAR, AND ASK HIM TO EXPLAIN,

YOU'LL GET A CLEAR PICTURE. NANCY/DIZZYBEAR CALL EVERY NIGHT FROM 8 – 12 EDT PHONE NUMBER 605-562-3140 PIN358807#

13. Will they take any zeros off the 1 billion zim note?

ANSWER:   YES, WE'VE HEARD THREE OFF THE BILLION. SIX OFF THE TRILLION, NONE, OFF THE MILLION DOLLAR NOTES.

14. Has anyone heard if Chase is going to do a Shelf Trust for deposits over 500 million? Thank you.

ANSWER:   I HAVE NOT.

15. If we exchange in FIAT DOLLARS - would you still buy Yuan? I understand that China might not accept US fiat dollars, so how would we purchase Yuan ie. exchange into US and then exchange into Pounds or whatever?

ANSWER:   WE'VE HEARD THIS HAS CHANGED. IF WE EXCHANGE INTO FIAT, WE CAN STILL BUY YUAN.

ANSWER:   IKO, ONCE IT'S BECOME AN UNKNOWN AS TO WHAT WE'RE GETTING HIS WITH AT EXCHANGE. IT MIGHT BE FIAT-FIAT, ASSET TO FIAT , ASSET TO ASSET ... ASK THE BANKER THIS QUESTION.

THE EXCHANGES ARE BEING RECORDED, THEY CANNOT MISLEAD YOU, THEY WILL BE IN GO TO JAIL TROUBLE. YOU NEED TO BE ABLE TO THINK ON YOUR FEET. THAT'S ALL THERE IS TO IT.

GERRY. I'M BEING TOLD THERE ARE NOT MORE FIAT DOLLARS, THIS IS THE REASON FOR THE RESET.

ANSWER:   IF YOU'RE GOING TO ASK ABOUT IN FOR ABOUT DIZZY HAS PUT OUT, THE SMART THING TO DO, GET ON THAT CALL AND ASK THE QUESTION FOR CLARIFICATIONS. IT'S HARD FOR US TO ANSWER QUESTIONS THAT DIZZY PUTS OUT.

If however we exchange in GOLD BACKED DOLLARS and we are more 1 to 1 - would you still purchase Yuan? (I am not positive but I believe that Dizzy said that he is going to buy some and he believes that the exchange will be gold backed)

16. Iko, Do you. Still think we will exchange into FIAT? Also, Do you think we will receive 800s this week?

ANSWER:   I'VE ALWAYS THOUGHT IT'D BE FIAT. WHEN THE QUESTION FIRST CAME UP, AND I THINK IT'S FIAT BACK, BECAUSE EVEN IF CHINA ANNOUNCES IT'S GOLD BACK AND THE OTHER NATIONS DO SO, THE US HAS NOT SAID THEIR ASSET BACKED,

THE UNITED STATES HAS NOT SAID THAT THEY ARE ASSET BACKED BECAUSE THEY ARE PLAYING THIS GAME. UNTIL EVERYONE ELSE HAS SAID THEY ARE ASSET BACK. AT THE VERY WORSE, IS THAT. IT IS ONLY GOING TO GET ANSWERED INSIDE THE EXCHANGE ROOM.

1. What's your opinions on Dong going first without Iraq?

ANSWER:   NOT HAPPENING. ONE FOR ALL, ALL FOR ONE. OTHERWISE, IT'D BE A FREE FOR ALL, DOUBLE, TRIPPLE DIPPING.

2. What's your opions on a few currencies coming out vs ALL currencies coming out with a NEW Value/ equalized throughout?

 ANSWER:   JUST EXPLAINED.

3. Please share your opinions on Fiat VS Asset Backed. Give examples of what rate we could expect under each currency value (ie., fiat, asset backed). If comes out Fiat, what can we expect as timeline and change in value AFTER our Fiat CE to an Asset Backed Value?

ANSWER:   NOT DOING DATES/ RATES.

18. Question for those of us outside the USA. I'm in the UK - will the process for us be more or less the same as in the USA? Will exchanging into GB Pounds have any different implications from changing into US Dollars? Best UK bank to use? Will there be separate exchange centres in the UK?

ANSWER:    I HOPE, I DON'T KNOW. DON'T KNOW. WE CAN ONLY TALK ABOUT WHAT WE THINK IS GOING TO HAPPEN HERE. I ONLY KNOW OF ONE, BANK OF ENGLAND. DON'T KNOW IF THERE WILL BE EXCHANGES CENTERS IN ENGLAND.

19. My son was telling me that while he was listening on the rayren call, a female came on and questioned the 100trillion zim note, unfortunately he did not hear the answer, he was paying attention to his baby. He asked me to inquire if you have any info on this currency (the currency has AA series and has 3 stones on it).

ANSWER:   YOU'RE GOOD. 2008, AA, AB, TRILLIONS, BILLIONS, MILLIONS.

20. After doing deep research, I can not find anywhere or anything that has China attached to being a Stockholder with Wells Fargo.

Berkshire Hathaway & Vanguard are the major shareholders, WA Mutual, State Farm etc. So, please tell me who is saying China owns Wells Fargo, as my attorney couldn't find anything either?

ANSWER:   GOOD QUESTION, IT'S JUST WHAT WE'RE HEARING. MAYBE THE INFO YOU SEEK ON WE/CHINA IS A LOT HIGHER UP THAT WHAT WE'RE ALLOWED TO SEE/KNOW.

ANSWER:   JOSEF: WHOEVER OWNS WF NOW OWNS THE GOLD. WHOEVER HOLDS THE GOLD RULES THE WORLD.

21. IF you have a trust account at WF under the masters trust structure, what part of the documents should you present at the exchange if any.

ANSWER:   GERRY: NONE. IF YOUR TRUST AND TRUST ACCOUNT IS SET UP WITH WELLS FARGO, JUST HAND THEM YOUR DEBIT CARD AND SAY, "PLEASE PUT IT IN HERE." THAT IS WHAT I AM GOING TO DO.

22. I am largely persuaded that the controlling interest by the Elders in Wells Fargo, and of the management the Exchange Event and safeguarding of resulting funds will be transparent and honorable.

I accept that the pervading spirit of policy and staff is that of enlightened assistance of worldwide prosperity and remediation. I have, however, questions about the nature of investments WF will make to generate the interest paid to those who choose that sort of investment program with them, be it Structured Payments or something else.

The last thing I wish is profits made from investments in companies like Monsanto, Big Pharma, Big Oil—we know what we’re talking about here. I neither want to profit—or to support the Bank making profit—from support of or investment in such ‘cabal corporations.’

They and their investors and executives are at the center of many of our present woes.

I would hope WF and other Banks will invest in the very pro-humanity projects and companies they will looking to us to support—and possibly even suggest to them. Do we have any information on this aspect of post-RV investment? I have not seen this vital issue discussed anywhere; and yet we could be mere hours away from facing this decision. Thin ice, anyone??

ANSWER:   GERRY; THIS IS MY PERSONAL OPINION. THESE CORPORATIONS THAT HAVE HARMED US WILL BE MAKING CHANGES. THIS A NEW BANKING SYSTEM, AND IF THEY START WITHHOLDING MONEY, AND FOR ANY OF THOSE CORPORATIONS WHO'VE HARMED US, WITH FOOD, WATER, ETC...IT THAT THEY WILL BE HARMED THRU THEIR POCKET POCKET BOOK

ANSWER:    IKO: YOU CAN TAKE YOUR SHARE OF YOUR MONEY TO USE AS AN ACTIVIST TO HELP GET OUR CANDIDATES INTO OFFICE. THE SYSTEM IS GOING TO HAVE A COLONOSCOPY LIKE NEVER BEFORE. I AM NOT TALKING ABOUT BEING DECEITFUL OR DISHONEST, BUT WE WILL BE ABLE TO CHANGE THINGS. NOT OVERNIGHT, BUT WE WILL BE ABLE TO FIGHT THEM AND MAKE CHANGES. YOU WILL BE A POWERFUL, WEALTHY PERSON, AND YOU WILL BE ABLE TO INFLUENCE THINGS.

ANSWER:   YOSEF:  THE SYSTEM IS GOING TO GET CLEANED OUT. THERE WILL BE A LOT OF THINGS THAT NO LONGER EXIST. WE WILL HAVE THE MONEY TO HELP THE RIGHT PEOPLE GET INTO PLACE.

RE; MONSANTO,
DON'T THINK LIKE A POWERLESS MIDDLE CLASS PERSON, DON'T THINK LIKE THAT, THAT'S NOT WHO YOU ARE ANY LONGER.

23. It has been stated its a process or check list to get to RV before it can happen has this list been added too to push it out.

ANSWER:  NO.

24. Gerry or Iko, Do you really think there are 5,500 Redemption Centers fully staffed and waiting for us every day?

ANSWER:   YES. SKELETON CREW, BUT YES.

25. Why can't we get a banker to come on to answer questions or set the record straight?? I believe even Tony couldn't get one to come on either. If the banks are changing to a new paradigm shift and are there to help us, you would think they would be on the up and up and be there for us. It's just not adding up. "NOW WHO DOES THAT MAKE SINCE TO"?? Their credibility lays in the balance.

Gerry, is there anyone from the big boys to step up to the plate, after all this is big boy, major league ball game now with billions in the game.

ANSWER:   GERRY; I AGREE, IT WOLD BE NICE IF SOMEONE WOULD CONTACT ME, AND SPEAK UP. IT WOULD BE NICE IF SOME BANKER WOULD COME ON HERE AND EXPLAIN THE SKELETON TRUST. THEY ARE TRYING TO PROTECT US WITH THE SKELETON TRUST TO HELP YOU GET YOUR FEET ON THE GROUND AFTER YOUR EXCHANGE. IT IS TO GIVE YOU TIME TO BUILD YOUR TEAM AFTER YOU ARE GIVEN THIS GIFT. THINK OF THE SKELETON TRUST LIKE STARTER CHECKS THAT YOU RECEIVE WHEN YOU FIRST OPEN AN ACCOUNT AT ANY BANK

ANSWER:   YOSEF COMES IN. JUST WANT TO JUMP ON QUICKLY, GIVE CREDIT TO FOLKS WHO ARE ASKING GOOD QUESTIONS, THE LADIES WHO PUT THESE TOGETHER.

THERE IS NO FIAT CURRENCY LEFT IN THE WORLD, AS I UNDERSTAND IT. THE ENTIRE WORLD IS GOLD BACKED, JUST OFFERING IT TO YOU, YOU DON'T HAVE TO BELIEVE IT. IT DOESN'T HAVE TO BE ON THE SAME SYSTEM, ALL 290+ DON'T HAVE TO BE THE SAME, TO DO HALF IN FIAT, HALF IN GOLD, NOT REALLY EQUALLY YOKED. LIGHT IN AND DARKNESS CANNOT EXIST TOGETHER.

WE HAVE ALOT OF OLD CONDITIONING TO RELEASE, IN ORDER TO MOVE FORWARD.

A LOT OF CHANGES HAPPENING BEHIND THE SCENES, GOVE'T, MILITARY, EDUCATION. ALL CHANGING. LIKE DOMINOSS, ALL TO OUR BENEFIT.

BY THE TIME YOU GET TO THE REDEMPTIN CENTER, THE HEAVY LIFTING WILL HAVE BEEN DONE. YOU JUST NEED TO RELAX, EXCHANGE AND ENJOY.

THEY ARE PREPARED FOR ANYONE FROM 17YRS WHO'VE NEVER EVEN HAD A CHECKING ACCOUNT ALL THE WAY TO AN 80 YRS OLD WHO IS HARD OF HEARING, AND ALL THOSE BETWEEN WHO ARE HIGHLY EDUCATED AND PAID ATTENTION.

NO MATTER WHERE YOU'RE AT ON THE SPECTRUM OF WISDOM YOU ARE GOING TO BE PROCESSED WITH GREAT LOVE. NO REASON TO CREATE DRAMA THAT IS NOT THERE.

ANSWER:  IKO, QUESTION TO YOSEF..SHOULD WE THEN JUST ASSUME ALL THESE SPECULATIONS AROUND THE ASTROMINICAL RATES ARE TO BE DISMISSED. ASSET TO ASSET, 1 TO 1, IS THAT NOT TRUE?

ANSWER:  YOSEF: DISMISS OR EMBRACE.

IN COUNTRY, YES, 1 TO 1, BUT TRAVELING OUTSIDE THE COUNTRY, IT'LL BE DIFFERENT.

IKO, I HOPE YOU ARE ALL LISTENING, IT'S NOT ABOUT THE USA ANYMORE.  

YOSEF.  SOME COUNTRIES THAT WE THOUGHT ARE POOR ARE NOT POOR LIKE WE THOUGHT. WE ARE ACTUALLY POORER THAN WE THINK WE ARE ALSO. THAT IS WHY THE RATES WILL BE HIGH W/ CERTAIN CURRENCIES.

WE'RE A PART OF THE WORLD, FINANCIAL, MILITARY, EDUCATION, BUT WE'RE NOW APPROPRIATELY IN VALUE TO THE REST OF THE WORLD.

ART, QUESTION TO YOSEF. WHAT PERCENTAGE DOES CHINA OWN OF WF.

ANSWER:  YOSEF, ... I WOULD JUST OFFER YOU THIS, IT'S NOT SO MUCH THAT WF OWNS THE WORLD, ALL THESE BANKS, ALL BANKS THAT ARE BASEL 111 COMLIANT, ARE NOW PART OF A NEW SYSTEM, THAT VALUES REALITY, TANGIBLE ASSETS, AND EVERY BANK HAS BEEN APPROPRIATELY REVALUED.. BANKS THAT ARE OVER VALUED, CANNOT BE COMPLIANT. UNDERVALUED BANKS WILL BE RE-LEVELED.

ART: CHINA OWNS 68% .. NO ONE REALLY CAME UP WITH AN ACCURATE ANSWER, AND YOU SHED SOME LIGHT ON THAT?

ANSWER:  YOSEF: THE OVER RIDING CONCEPT IS THAT HE WHO HAS THE GOLD, HAS THE OVERRIDING RULE.

ART: ARE ALL DERIVITES GONE FROM THE BANKS?

ANSWER:  YOSEF: DERIVITIVES AT A DANGEROUS, TOXIC LEVEL, BEEN TAKEN OUT. NO ONE CAN PAY THE PRICE OF THIS COLLATERAL DAMAGE. CANNOT ABSORB THE DEBT. MOST OF THE LARGER DERIVATIVES WERE SETTLED YEARS A GO. THE CONCEPT OF DERIVIATIVES STILL HERE, JUST NOT ON A MASSIVE SCALE.

GERRY: WOULD BE NICE IF A BANKER WOULD COME IN HERE AND EXPLAIN THE SKELETON TRUST.

ANSWER:  YOSEF: IF YOU WERE RE-DEAMING 16M+ PEOPLE, THINK OF IT IN TERMS OF OF GIVING AN INHERITANCE TO A 20 YR OLD. HOW WOULD YOU EXPLAIN THIS?

GERRY: IN REALITY, THE SKELETON TRUST IS FOR OUR BENEFIT. THEY ARE TRYING TO PROTECT US, AND PROVIDING A WAY TO GET OUR FEET ON THE GROUND.

ANSWER:  YOSEF: I PROMISE YOU AS GOD AS MY WITNESS, SOME PEOPLE ARE GOING TO HAVE A HARD TIME WITH THIS REDEMPTION.

A SKELETON TRUST WILL ALLOW YOU TIME TO GATHER YOUR TEAM, TIME TO CREATE THIS TEAM IN ORDER FOR YOU TO MOVE FORWARD. THIS MONEY IS A GIFT, AND YOU'RE NOT UNDERSTANDING THIS GIFT, BECAUSE THEIR NOT TALKING {the banks}.

THIS MONEY IS GOING TO FIND IT'S WAY INTO EVERY HOME IN THE COUNTY. WE JUST HAPPEN TO BE ON THE FRONT EDGE IN THE EXCHANGE.

ART: I PLAN ON AN LLC, ANOTHER FRIEND, A TRUST. WE WOULDN'T NEED A SKELETON, IS THAT CORRECT?

ANSWER:  YOSEF:  YES, THAT IS CORRECT. THE CENTERS HAVE TO PREPARE THOSE WHO HAVE NOT REALLY PREPARED FOR THIS. BRING YOUR LLC, OR TRUST, AND SET EVERYTHING UP IN THAT.


ART: MANY PEOPLE ARE AFRAID, AFTER LISTING TO OTHER CALLS, THAT THEY WON'T BE IN CONTROL.

ANSWER:  YOSEF: IT'S IMPORTANT TO PREPARE OURSELVES IN THE MATTERS OF FINANCE. ALWAYS BEEN PREACHING THIS IS A SPIRITUAL TRANSFORMATION, NOT A FINANCIAL TRANSACTION. WE'RE ALL CONNECTED TO SOMETHING, A CALLING, THAT IS GREATER THAN OURSLEVES.

I APPRECIATE THE FELLOWSHIP YOU OFFER, GERRY FOR A PLACE TO CONNECT. YOU'RE FAMILY IS NOT GOING TO KNOW BEFORE THE FACT, NOR AFTER THE FACT JUST HOW MUCH YOU HAVE.

WE WASH THE FEET OF THOSE WHO'VE BEEN VENDICITVE TOWARDS US. THIS IS FOR HUMANITY, TO DO AS WE WISH.

THINK ABOUT THIS PARTY YOU'VE BEEN INVITED TO. YOU DON'T PICK THE TABLE, THE CLOTH, THE MUSIC, THE FOOD. THAT'S HOW THIS REDEMPTION IS. EVERYTHING BEEN SET UP FOR US. WE ARE TO JUST ENJOY THE FEAST. THE WORK HAS BEEN DONE FOR US ALREADY.

LAST CALLER: I JUST BACK FROM THE PHILLIPINES. LOTS OF GREAT THINGS, AND LOOKING FORWARD TO THE GREAT THINGS WE CAN DO LATER, AFTER THIS HAS RV'D. HEARD SOMETHING TOOK PLACE IN BAGDAD, YESTERDAY OR DAY BEFORE THAN, WONDERING IF THAT HAS ANY SIGNIFICANCE TO THIS TIME NOW.

ANSWER:  GERRY: I DON'T BELIEVE SO.

####END OF CALL ON MAY 2nd, 2016 ######  

MALLY, THANK YOU FOR YOUR UNRELENTING SUPPORTIVE LOVE AND KINDNESS!  :~heart:~
 
Wingit Monday CC Replay with Gerry Maguire

Guests: Art, Iko ward, Yosef and more

http://events.instantteleseminar.com/?eventid=84184788

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.